Συχνές ερωτήσεις

Παρακάτω θα βρείτε μια σειρά από ερωτήσεις και απαντήσεις που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα το eaxies και το τι μπορεί να σας προσφέρει.

Επιλέξτε την ερώτηση που σας ενδιαφέρει.

Το eaxies είναι διαδικτυακή εφαρμογή με την οποία μπορείτε να υπολογίσετε την αντικειμενική αξία οποιουδήποτε ακινήτου στην Ελλάδα και να τυπώσετε τα αντίστοιχα Φύλλα Υπολογισμού. Η πρόσβαση στην εφαρμογή γίνεται μέσω συνδρομής.

To eaxies ως διαδικτυακή εφαρμογή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μέσω κάποιου περιηγητή διαδικτύου (browser) από οποιοδήποτε PC ή και tablet. Το B-maps είναι desktop εφαρμογή που εγκαθίσταται σε λειτουργικά συστήματα Windows και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από PC που διαθέτουν άδεια χρήσης.

Το eaxies προσφέρεται σαν συνδρομητική υπηρεσία (Software as a Service), δηλαδή μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για όσο καιρό διαρκεί και η συνδρομή που έχετε προαγοράσει. To B-maps το αγοράζεται άπαξ και λειτουργεί για πάντα ενώ συνοδεύεται από Συμβόλαιο Συντήρησης που εξασφαλίζει την συνεχή ενημέρωσή του. Σε περίπτωση Λήξης της Συνδρομής, το B-maps δεν θα μπορεί να αντλεί συντελεστές αντικειμενικών αξιών και ως εκ τούτου δεν θα μπορεί ο χρήστης να υπολογίζει νέα Φύλλα Υπολογισμού ή να επαναϋπολογίζει αποθηκευμένα κλπ., μειώνοντας σημαντικά την λειτουργικότητα του συστήματος.

Το B-maps απευθύνεται σε επαγγελματίες με ενδιαφέρον στον υπολογισμό αντικειμενικής αξίας και γενικότερα στη Φορολογική Διαχείριση ακινήτων. Διαθέτει πολλές περισσότερες λειτουργίες ανάλογα την έκδοση του (Ε9, Περιουσιολόγιο, οντότητα ακινήτου, Μισθώσεις κλπ.)

Το B-maps χρησιμοποιείται κυρίως από επαγγελματίες που υπολογίζουν συχνά αντικειμενικές αξίες (π.χ. Συμβολαιογράφοι) και από εταιρείες με μεγάλη ακίνητη περιουσία για την Φορολογική Διαχείριση τους καθώς και προϋπολογιστικά σενάρια φόρου ΕΝΦΙΑ.

Από την άλλη, το eaxies είναι η οικονομικότερη λύση σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει ο ορθός υπολογισμός αντικειμενικής αξίας ακινήτου.

Αν έχετε επιπλέον ερωτήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Πωλήσεων στο 210-3422290.